Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veroorzaker van ongeval doorgereden

Toegevoegd: 20-04-2010, 18.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op het fietspad van de Adriaen Coortelaan/Hercules Segherslaan in Vlissingen heeft gistermiddag een aanrijding plaatsgevonden. 


Tussen 16.00 en 16.30 uur wilde een 73-jarige Vlissingse het voornoemde fietspad oprijden. Vanaf de rijbaan kwam een scooter aangesneld met twee jonge personen daarop. De scooter schoot plotseling het fietspad op, net voor de vrouw langs, en raakte hierbij het voorwiel van de fiets van de vrouw. Hierdoor verloor de vrouw haar evenwicht en kwam zij ten val.

De scooter stopte en de bestuurder begon een korte woordenwisseling met de vrouw. Hierna reed de scooter heel hard weg. De vrouw heeft nog kunnen zien dat voorop de scooter een jongeman zat. Een ouder echtpaar kwam aangefietst. Zij hebben de Vlissingse weer overeind geholpen.

De vrouw is naar het ziekenhuis gegaan en daar bleek dat zij haar pols had gebroken als gevolg van de val. De politie Zeeland verzoekt eventuele getuigen van het voorval zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-4-2010 om 19:03)
Op 13 maart is ook al een oudere vrouw door jongelui op een scooter onderuit gereden, zie ook: http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=13089 Toeval? Nee want jongeren rijden roekeloos op scooters in de omgeving Hercules Segherslaan. Sterkte met de genezing.
Jeroen (20-4-2010 om 18:45)
Deze bestuurder rijbewijs ontnemen en alle medische kosten laten betalen, schoftig gewoon. Mentaliteit van niets heb je. Als je een "mens" bent ga je je nu aangeven bij de Politie.
Nana (20-4-2010 om 18:16)
Schandalig jongens,julie rijden zo roekeloos op de scooters,heel goed dat er nou een opleiding mogelijk is,waaraan julie ook aan zouden moeten verplicht deelnemen,als je fatsoen hebt en en echt wil,heb je het geld er voor.schaamje je eigen,had je oma kunnen zijn,bedenk dat maar eens...
Anja (20-4-2010 om 18:09)
Als je getuige bent geweest vanmiddag van dit ongeluk meld het dan aub aan de politie zodat dit figuur zijn straf niet zal ontlopen het doet er niet toe wie er fout was...Doorrijden na een ongeluk is vreselijk laf en getuigd van schuld!!!!!
Willem (20-4-2010 om 18:08)
Eerst een oude vrouw aanrijden daarna nog een grote mond en dan weg rijden hoe ziellig ben je dan? de gene denkt zeker dat hij een stoere gozer is ? nou flik het maar bij dan zullen we eens zien. bepaalde mensen denken tegenwoordig niet meer na en komen graag negatief in het nieuws .zelf geen oma?
Cookie-instellingen beheren