Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 142 km

Vier arrestaties na mishandeling

Toegevoegd: 01-05-2010, 13.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdagochtend vroeg is in het centrum van Goes een man mishandeld. Naar aanleiding hiervan zijn vier verdachten aangehouden.


Een 47-jarige horecamedewerker hoorde rond 05.00 uur een hoop lawaai op straat en ontdekte dat enkele fietsen midden op straat lagen en de weg blokkeerden. Toen hij een man daarop aansprak werd hij even later door drie mannen geslagen en geschopt.

Hij wist zich los te rukken, kwam ten val en werd weer mishandeld. De mishandelingen vonden plaats in de St. Jacobsstraat en de Lombardstraat. De politie heeft een diensthond ingezet om verdere escalatie te voorkomen.

De vier verdachten zijn afkomstig uit Goes, gemeente Middelburg en Krabbendijke en tussen de 20 en 35 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (3-5-2010 om 08:43)
Lees toch die tekst eens!!! Kindertjes van tussen de 20 en 35??? Waar praat men hier over? Gewoon criminelen zijn het en nog even en de horeca en de bewoners richten een burgerwacht op! Dan pakken we ze zelf wel even. De wet licht dan toch wel ergens te slapen of is lichtjes aan het controleren.
Medewerker buitenschoolse opvang (2-5-2010 om 15:51)
@ Zoop ten eerste dumpen ouders hun kinderen niet bij ons. Wij vangen de kinderen op als de ouders zijn gaan werken. deze kinderen worden opgevangen door gediplomeerde medewerkers die echt wel weten wat ze doen! Ten tweede van die 199 p kind per kwl kan je echt geen status hebbedingen aanschaffen!
@Gianna (2-5-2010 om 15:32)
@Gianna, ik ben het helemaal met je eens dat dit door overmatig drankgebruik komt. Maar als deze kereltjes niet tegen drank kunnen, waarom drinken ze dan geen cola of vruchtensap? Ze weten toch van zichzelf dat ze niet tegen bier kunnen. Moeten we nu echt alles voorkauwen voor zulke kereltjes?
Elimineren (2-5-2010 om 15:24)
Gewoon elimineren, zulke laffe jongetjes. Je gaat toch niet met z'n vieren op 1 persoon slaan. Dat getuigt al van bangheid en lafheid als je met z'n vieren op 1 man inslaat. Afmaken dus, want hier kan de maatschappij niks mee, met zulke laffe kereltjes
Jaap (2-5-2010 om 14:45)
Agressie is een wereldwijd opkomend fenomeen dat stopt echt niet bij onze grenzen mensen.Heeft te maken met teveel mensen op een te kleine ruimte. Kijk eens in het verkeer.. Ik rijd in een niet te snelle auto, nou je wilt niet weten wat voor agressie ik meemaak op de snelweg (volwassenen in pak).
Ad Rem (2-5-2010 om 14:37)
Ja zwaarder straffen.... HET antwoord !!.. Net als in U.S.A. ! Daar wordt je keihard aangepakt en gestraft.Daar zie je dit soort dingen niet.. Daar kun je in wat voor buurt om wat voor tijd dan ook gewoon over straat. Daar is geen agressie.. Nee... want dan wordt je ZWAAR gestraft en aangepakt !DOM!
Cookie-instellingen beheren