Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 66 km

Vier arrestaties na mishandeling

Toegevoegd: 01-05-2010, 13.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdagochtend vroeg is in het centrum van Goes een man mishandeld. Naar aanleiding hiervan zijn vier verdachten aangehouden.


Een 47-jarige horecamedewerker hoorde rond 05.00 uur een hoop lawaai op straat en ontdekte dat enkele fietsen midden op straat lagen en de weg blokkeerden. Toen hij een man daarop aansprak werd hij even later door drie mannen geslagen en geschopt.

Hij wist zich los te rukken, kwam ten val en werd weer mishandeld. De mishandelingen vonden plaats in de St. Jacobsstraat en de Lombardstraat. De politie heeft een diensthond ingezet om verdere escalatie te voorkomen.

De vier verdachten zijn afkomstig uit Goes, gemeente Middelburg en Krabbendijke en tussen de 20 en 35 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (2-5-2010 om 14:05)
Gewoon trug slaan je laat je niet inelkaar slaan mij is dat ook voorgekomen ik heb een flinke ram gegeven ze gingen met hun staart tussen hun benen de benen nemen als lafbekken!!!!!!!!!!!!!!
Barfly (2-5-2010 om 10:49)
Deze heren doen er best aan zich een lange tijd niet meer in Goes te begeven. wij horeca personeel zijn ze een beetje zat.
Zoop (2-5-2010 om 10:11)
Groot gelijk gianna, ouders zijn allemaal druk bezig en de kinderen worden in de naschoolseopvang gedumpt en moeten zichzelf op straat maar opvoeden. tijd dat de kinderbijstand wordt afgeschaft omdat die gewoon wordt gebruikt voor status hebbedingen. En de kids ? die zien er niets van.
Marja (1-5-2010 om 21:49)
Smerig laf schorrie morrie, dat moet je eens alleen doen iemand in elkaar meppen. Lafaards dat jullie zijn, het liefst zou ik de straat met ze aanvegen. Verzekerd dat ze het nooit meer doen
Hanneke (1-5-2010 om 21:42)
Lijf straffen, deden ze vroeger ook ! dat voel je het aan de lijve , dan gaan ze misschien wel nadenken ! èn laten werken zo dat alles er keurig uit ziet , als de toeristen komen. Zeeland promoten.
Rick (1-5-2010 om 20:04)
Dit tuig heeft geen rechten! Geen diensthonden maar pitbulls erop zetten. En lijfstraffen invoeren met onmiddellijke tenuitvoerlegging. Daarna 2 maanden wat moeilijk ter been, so what! Werken doen ze anders ook niet. Alle andere middelen dwingen geen respect af.
Cookie-instellingen beheren