Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder was 23-jarige man

Toegevoegd: 18-06-2010, 13.34 uur
De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht.
De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - De motorrijder die vanmorgen is omgekomen bij het ongeval's Gravenpolder is een 23-jarige man uit de gemeente Kapelle. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeluk vond rond 07.10 uur plaats op de Schoorkenszandweg. Een eerste inschatting geeft volgens de politie aan dat er bij een inhaalmanoeuvre iets verkeerd is gegaan.


Een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, komende uit de richting Ovezande wilde een auto voor hem inhalen. Hij zag daarbij de motorrijder die hem inhaalde over het hoofd. De 23-jarige man kwam ten val en overleed aan zijn verwondingen.

De politie hoopt via het sporenonderzoek de exacte toedracht van het ongeluk te achterhalen. Ook de gereden snelheid wordt onderzocht. De auto van de 20-jarige man is in beslag genomen voor onderzoek. De weg was tot 10.30 uur afgezet.

Zie ook:
- Motorrijder verongelukt op N666 (18-06-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cbr fireblade (18-6-2010 om 18:28)
Hier hoef je geen beschuldigingen aan te plakken. niemand is foutloos en dit is weer een triest geval weer een motorrijdende vriend omgekomen en dan zo jong heel veel sterkte
Souburger (18-6-2010 om 17:48)
Allereerst voor de nabestaande sterkte met het verlies. Dan de uitspraak van Jaap..Ik reed vanochtend vanuit Souburg naar Middelburg op de weg die eidigd bij Mc . daar mocht tot voor kort 80 km. gereden worden dat is nu terug gebracht naar 60km. Wij hielden ons keurig aan de snelheid
Joyka (18-6-2010 om 17:38)
Vreselijk! Je bent inderdaad ontzettend kwetsbaar als motorrijder, wij thuis rijden ook allemaal motor.En zoals veel mensen denken,ligt het echt niet altijd aan de motorrijder. De dode hoek blijft belangrijk!! Hier kunnen we allemaal van leren. Veel sterkte gewenst aan de nabestaanden. Groet, Joyka.
Theo de Vrieze (18-6-2010 om 16:19)
En er moet trouwens altijd maar worden gediscusseerd over wiens fout het is en alle vooroordelen belanden weer op tafel. Laat iedereen hier nou eens mee stoppen. Alleen de betrokkenen kunnen vertellen wat er op dat moment speelde en helaas kan niet altijd iedereen dat nog na vertellen.
Theo de Vrieze (18-6-2010 om 16:15)
@Jaap Ik vind je uitspraak nogal gedurft; iemand die ingehaald wordt beschuldigen van uitlokking. Auto's die zich aan de snelheid houden worden ook vaak ingehaald door auto's die sneller gaan.Vind dat je zoiets niet kunt maken om dat ter discussie te brengen. Ik wens iedereen heel veel sterkte toe .
Middelburger (18-6-2010 om 14:55)
Ik ben zelf ook motorrijdster en dit is een erg triets voor alle partijen. Je ziet een motor niet altijd in je spiegel en als je inhaalt en een ander gaat ook inhalen dan is de dode hoek en een rothoek voor autorijders.
Cookie-instellingen beheren