Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij botsing met boom

Toegevoegd: 24-06-2010, 16.25 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Lozeschorweg in Hoek is donderdagmorgen rond 07.30 uur een 18-jarige automobilist uit Breskens tegen een boom gereden.


In een bocht naar rechts verloor hij de controle over zijn auto en reed daarna aan de rechterzijde tegen een boom. De 18-jarige bestuurder werd uit zijn auto geslingerd en belandde enkele meters verder in de berm.

De man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een gebroken been en enkele gebroken ribben had opgelopen. Zijn auto raakte bij het ongeval total loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wiljewelwetenhé (26-6-2010 om 15:02)
Als ie zijn gordel had omgehad had hij het miss wel helemaal niet overleeft;) Kwens deze persoon veel sterkte toe was een vriend van mijn zus.
De jongen (26-6-2010 om 12:09)
Ik lig nog effe ziekenhuis en ik maak het goed,. mense bedankt die me sterkte wenste !
De jongen (26-6-2010 om 12:08)
Stome dingen er in, dus mense denk wat meer na voor je wat ga typen, en ik ben blij dat me gordel niet om had,. als ik nu in water was gekome had ik er niet meer geweest door gordel dus,. wat is het beste je eigen mening die je beter voor je zelf kan houden, en zelf bepale wat je doe.
De jongen (26-6-2010 om 12:07)
Nee mensen, klopt had gordel niet om. Maar ik ben er wel blij om wandt als dat wel zo was had niet meer geleeft me auto raakte in slip na uitwijke van overstekende eenden maar ik geef toe de meeste reacties worden echt te snel gegeven met
Ronald (25-6-2010 om 12:07)
Ik vraag me af hoe dit gebeurd is. Vanmorgen stond er in die bocht een sproeiinstallatie die een berg water op de weg gooit. Als de bestuurder daar van geschrokken is.........
Nicky (25-6-2010 om 00:53)
Blijkbaar had deze jongen ook de gordel niet om je vliegt niet zomaar uit je auto. Verder wens ik hem veel sterkte toe!
Cookie-instellingen beheren