Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Strandwachten mishandeld Vlissingen

Toegevoegd: 27-06-2010, 22.36 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen zijn zondag twee strandwachten mishandeld. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie hadden de strandwachten zondagmiddag geprobeerd in te grijpen toen iemand met een brandslang had gespoten in het botenhuis. De strandwachten en hun portofoons werden natgespoten. Eén portofoon raakte hierdoor vernield.

De strandwachten probeerden de jongen aan te houden, maar dit werd verhinderd door het groepje dat bij de waterspuitende jongen hoorde. Een jongen uit de groep sloeg vervolgens twee strandwachten. Hij werd ter plekke aangehouden.

De waterspuiter werd uiteindelijk bij de Leeuwentrap aangehouden en eveneens overgedragen aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frits (28-6-2010 om 01:42)
Dit slaat echt totaal nergens op. Strandwachten slaan omdat ze je betrappen?? Een beetje respect voor je medemens. Sterkte strandwachten
Polleke (27-6-2010 om 23:39)
Gelijk een paar maanden opsluiten.kijken wat pappa en mamma dan zeggen,en evt hun werkgever,hoeven dan gelijk niet meer komen werken,denk ik
Middelburger (27-6-2010 om 23:05)
Belachelijk, de strandwacht doet altijd van alles om het zo veilig mogelijk te maken als je naar het strand gaat. Zet die criminele lui in de gevangenis, voor een tijdje, of een flinke werkstraf en niet alleen een proces verbaal, waarna je de straat weer op kan en deze actie kan herhalen.
Belachelijk! (27-6-2010 om 22:44)
Ronduit belachelijk! Die mensen hebben gisteren nog iemand uit zee gered, hoe haal je het in je hoofd hen te slaan? Zulke lui mogen van mij per direct naar een psychiatrische instelling voor een volledige controle want dan zit er echt iets mis in je bovenkamer hoor. Strandwachten: sterkte!
Cookie-instellingen beheren