Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Vlissinger rijdt op gestolen fiets

Toegevoegd: 03-07-2010, 14.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Afgelopen nacht is in Middelburg een 24-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van heling van een fiets.


De man reed op een gestolen fiets en kon door de politie staande worden gehouden in de Korte Geere.

De man is ingesloten en wordt verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (4-7-2010 om 10:16)
@ Henk: erg he dat de politie iemand arresteert die op een gestolen fiets rijdt...je hebt helemaal gelijk. NIET DUS! Vangen ze een keer een echte boef is het weer niet goed. Het zal je fiets maar zijn.
Olivier (4-7-2010 om 02:03)
@ Henk, misschien zit er een steekje bij je los, want als normale Nederlander respecteer je andermans eigendom en jat je dus niet zomaar een fiets! Niks gedwongen als je gewoon werkt kun je je fiets verdienen. Deze man is daar waarschijnlijk te bedonderd voor, flink afstraffen deze praktijken!
Hannie (4-7-2010 om 00:40)
Niks gedwongen om een fiets te pikken!!!! Gewoon zelf geld verdienen en er één KOPEN!!! Blijf toch eens een keer met je handen van andermans spullen af !!!!!!!!!. Goed zo politie, ook "kleine" misdaad moet gestraft worden.
Jos (4-7-2010 om 00:31)
Nee,deze was van mij.. 3 jaar trug gejat met lekke middenband. eindelijk terug
Ikke (3-7-2010 om 20:27)
@henk: Mensen worden niet gedwongen, ze vinden dat ze het recht hebben om aan andermans spullen te zitten! je moet het niet goed praten! @Ceem, zou je al niet eerst weten als het jou fiets is, je moet niet denken dat de politie hier zoekt naar de eigenaar, dan moet je maar naar hun bellen.
Ceem (3-7-2010 om 19:04)
Is dat mijn fiets misschien? Gistermiddag is mijn fiets gestolen in Vliss. 2-07-2010 De fiets stond tegen een flat in de Bloemenlaan 220. Binnen een half uur was hij weg,en stond op slot.
Cookie-instellingen beheren