Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 09-07-2010, 12.38 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Donderdag rond 16.30 uur is op de Langedijk in Wolphaartsdijk een 24-jarige motorrijder gewond geraakt bij een aanrijding.


Een 60-jarige automobilist uit de gemeente Goes had de man geen voorrang verleend. De motorrijder heeft vermoedelijk zijn sleutelbeen en bekken gebroken.

Over de ontstane schade is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (15-7-2010 om 19:27)
@motorrijdster ...Ik hoop dat je zonder ongelukken vele ritten mag maken en dat iedereen jou steeds bijtijds opmerkt ondanks jouw donkergekleurde motor en een donker motorpak en een donkergekleurde helm....waar maak ik me toch druk over he?? Mocht je ooit te laat worden opgemerkt denk dan aan dit !!
Motorrijdster (13-7-2010 om 23:18)
@Dima, moeten ze dan ook gaan verplichten om automobilisten een helm te laten dragen omdat er zoveel hersenletsel bij auto-ongelukken zijn? Mogen wij als motorrijder ook gewoon genieten zonder allerlei voorschriften te moeten opvolgen van mensen die denken dat ze het beter weten?
Automobilist (13-7-2010 om 14:21)
Wil als automobilist niet ontkennen dat er beter opgelet moet worden. Maar er zijn nogal wat motorrijders die de automobilisten echt de stuipen op het lijf jagen,je schrikt je soms het leplazerus van die gasten .Ze houden zich niet aan de snelheids regels,eigenlijk nooit.
Dima (13-7-2010 om 12:21)
@Rob...er zijn ook oranje-veiligheidsvestjes te koop!
Dima (12-7-2010 om 08:17)
Waar heb ik gezegd dat de motorrijder de VEROORZAKER van dit en vele andere ongelukken was ?? Lees eerst goed alvorens te reageren !! Juist om de motorrijder een hart onder de riem te steken deze reaktie en dus GEEN schuldwijzende vinger !!Waar en wie dan ook ALTIJD goed opletten ,kijken en kijken!
Rob (11-7-2010 om 03:05)
@Dima Ik mag toch hopen dat U geen rijbewijs bezit. Ik zou U niet graag tegenkomen als ik met de motor op pad ben, met mijn gele hesje aan toerend tussen koolzaadvelden.
Cookie-instellingen beheren