Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Inbrekers op pad in Vlissingen

Toegevoegd: 10-07-2010, 17.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In drie woningen in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken of een poging daartoe gedaan.


In een woning aan de Willem Klooslaan werd tussen vrijdagavond 23.30 en zaterdagmorgen 08.00 uur ingebroken. De inbrekers forceerden, om het pand binnen te komen, een raam. De bewoners lagen tijdens de inbraak in de woning te slapen.

Uit de woning is o.a. een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen. De technische recherche van de Zeeuwse politie is opgeroepen om sporenonderzoek te doen in de woning.

In een woning aan de Sabalaan werd tussen 00.15 en 08.00 uur eveneens ingebroken. De woning werd doorzocht en er werd kleding weggehaald. Om de woning binnen te komen forceerden de dader(s) een deur.

In de Sint Maartenlaan werd een inbraakpoging gedaan. Deze gebeurde tussen 23.30 uur vrijdagavond en 08.15 uur zaterdagmorgen. Er werd gepoogd een deur te forceren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (11-7-2010 om 17:32)
Ik heb ni altijd tijd voor een hond en wil er een ander niet voor opdraaien om op te pasen,en dat is het he tijd en aandacht voor de hond,maar wel een oplossing maar geen oplossing om hond als wapen te gebruiken,die lui moeten zekers van een anders eigendom afblijven.ratten zijn het!
An (11-7-2010 om 09:48)
Mensen, neem allemaal een hond. Ik heb twee superlieve honden, maar hier komt niemand binnen zonder toestemming van ons. Die lui moeten maar zelf gaan werken voor hun centen en niet van andere mensen stelen die er hard voor werken. Neem allemaal massaal een hond!
Mo (11-7-2010 om 09:40)
Kunnen mensen niet gewoon werken voor hun spullen inplaats van inbreken en mensen de stuipen op het lijf te jagen ook hier zouden ze eens een flinke straf voor moeten krijgen , het moet eens klaar zijn ! blijf van andermans spullen af niets nutten ga gewoon werken en koop dan wat je wilt,
Cookie-instellingen beheren