Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt vierde keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 13-07-2010, 08.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 02.00 uur is in Vlissingen een auto in beslag genomen.


Surveillerende agenten hielden een automobilist staande ter hoogte van de Singel. Het bleek dat de automobilist, een 26-jarige man uit Vlissingen, niet in het bezit is van een rijbewijs en tevens in een onverzekerde auto reed.

Omdat dit de vierde keer was dat de man zonder rijbewijs in een onverzekerde auto werd aangehouden, is zijn auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peterdw. (13-7-2010 om 10:29)
Is dat alles? Zijn auto in beslag genomen? Hij rijdt voor de vierde keer onverzekerd, hij hoort in de cel! Komop zeg!
Zinloos (13-7-2010 om 10:25)
Ach, een paar honderd euri en hij rijd weer lekker rond in een wegwerp barrel hoor. zelfs na vier keer is het altijd nog goedkoper als je rijbewijs halen. en wat gaan ze doen ? nog een keer een sloopauto innemen ? justitie staat gewoon voor schut zo. een lachertje gewoon. of beter, belachelijk !
Francois (13-7-2010 om 10:23)
Grote kans dat het even duurt voordat hij zn auto terugkrijgt. Besef ook dat hij 2 prenten krijgt en dat dit totaal ongeveer rond de 1000 euro zal zijn omdat meneer recividice is.
Moooi (13-7-2010 om 08:55)
Mooi .De auto op zijn kosten een mooi pakketje laten maken. Weet je zeker dat hij niet meer in kan rijden. Auto wat vaker en vlugger afpakken,zodat ze het niet meer kunnen doen.gebeurt veel te vaak dat ze toch gaan rijden.Controle is er veel te weinig. Ben op 25 jaar nog maar 2 keer gekontroleerd
Cookie-instellingen beheren