Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zakkenroller actief op kermis Vlissingen

Toegevoegd: 17-07-2010, 14.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vrijdagavond is op de Vlissingse kermis een GSM van een 14-jarige Vlissingse jongen gerold.


De jongen werd in de drukte aangestoten en ontdekte even later dat zijn GSM uit zijn broekzak was weggenomen.

De kermis in Vlissingen is vrijdag gestart en duurt nog tot 25 juli.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (18-7-2010 om 07:32)
En je kunt het ook niet fatsoenlijk zeggen tegen de jeugd dat het uit hun kontzak steekt dan krijg je zo,n grote bakkes van tsssssssss,dus eigen schuld dikke bult.
De jeugd (18-7-2010 om 06:58)
@Hennie:We vragen er toch niet om bestolen te worden?Wat een onzin zeg.Ja staat op onze rug geschreven:BESTEEL ME,BESTEEL ME!!Kan wel horen dat u nog niets is overkomen.Of.... toch wel???Als u er stiekem over nadenkt?Had dat dan ook niet voorkomen kunnen worden??
Robin (18-7-2010 om 02:32)
@Hennie Je zegt dat het de jeugd zijn eigen schuld is dat ze gerold worden? M.a.w.degene die deze daden begaan zijn in jouw ogen wel ok? Want DAT zeg je met dit soort uitspraken.. alsof zij er SCHULD aan hebben dat er tuig rondloopt dat ze wilt rollen...
Els (18-7-2010 om 00:06)
André dat meisje moet waarschijndelijk geopereerd worden, hopen maar dat het allemaal goed komt met haar.
Ojajo (17-7-2010 om 22:47)
Oja joh Hennie, En maar mekkeren, het is natuurlijk doodnormaal dat mensen worden gerold en bestolen. Het is dus de schuld van de jeugd dat ze gerolld worden omdat ze geen veertig kettingen en ritsen of knopen in hun broek hebben?? Kom uit je stoel en kijk eens naar iets anders dan actiefilm...
Jordy (17-7-2010 om 21:03)
Waardeloze opmerking Hennie, hoezo is het de schuld van de jeugd? Omdat iemand je makkelijk kan beroven is het gelijk terecht? Nog even en je gaat beweren dat de dader uitgelokt werd. Hij kon er niets aan doen. Dus eigenlijk neem ik het u wel kwalijk, u bent reden dat de goeie onder de kwade lijden.
Cookie-instellingen beheren