Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 300 km

Gewonde bij ongeluk Oudelande

Toegevoegd: 06-08-2010, 11.27 uur
Door: Roland de Jong
OUDELANDE - Op het fietspad langs de Dierikweg in Oudelande zijn donderdag rond 23.00 uur een bromfietser en een personenauto frontaal met elkaar in botsing gekomen.


De 17-jarige bromfietser, afkomstig uit de gemeente Borsele, raakte hierbij gewond. Hij is met beenbreuken overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele was met zijn auto het fietspad opgereden. Hij wilde naast zijn vriendin die in haar auto over de rijbaan reed, gaan rijden.

Dit ging even goed totdat een bromfiets naderde over het fietspad. Beide bestuurders konden elkaar niet meer ontwijken en kwamen frontaal met elkaar in botsing. Het rijbewijs van de 20-jarige automobilist is ingenomen omdat hij door zijn rijgedrag het overige verkeer ernstig in gevaar had gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (6-8-2010 om 16:07)
Die moet dus nooooooit meer achter het stuur! Wat een ongelofelijke ***** dat mannetje. Als er een (groepje) fietsers reed.. wat dan? Echt ongelofelijk.. Alleen om stoer te doen.. Als hij zijn rijbewijs terugkrijgt na een jaar dan is duidelijk hoe het in Nederland gaat.
Jedidja (6-8-2010 om 15:29)
Wat een gek zeg.... sterkte voor de brommerrijder... je zult opeens een auto op je af zien komen op het fietspad....
Daniel (6-8-2010 om 15:07)
De bromfietser moet een goede letselschade advocaat zoeken, en de automobilist financieel uitkleden tot op het bot. Sterkte voor de bromfietser
Jurgen (6-8-2010 om 12:47)
Die gek nooit meer zijn rijbewijs terug geven
Adri (6-8-2010 om 11:45)
Artikeltje 5 neem ik aan? Getuigt van fantastisch verantwoordingsgevoel en verkeersinzicht. Zouden rij-instructeurs zulke berichten ook tenenkrommend lezen? Je kunt alleen maar hopen dat zo'n gast niet bij jou gelest heeft.
Cookie-instellingen beheren