Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Motorrijder aangereden voor stoplicht

Toegevoegd: 08-08-2010, 19.47 uur
Een 57-jarige motorrijder raakte gewond.
Een 57-jarige motorrijder raakte gewond.
© Foto: A. Dees
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Zondagmiddag omstreeks 14.45 uur is een motorrijder door een auto aangereden op de Tractaatweg in Axel.


De 57-jarige motorrijder uit de gemeente Muiden stond te wachten voor een rood stoplicht op de Tractaatweg. Een 74-jarige automoblist uit Terneuzen zag dit te laat en botste achter op de motor.

De motorrijder is met onbekende verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (9-8-2010 om 14:02)
Wanneer word er een maxium leeftijdsgrens gesteld waarboven iemand niet meer mag rijden, ik vind dat dit soort ongelukken te vaak voorkomen en best simpel verminderd kunnen worden door bv vanaf 70 jaar verplicht een test voor alertijd' gezichtsveld,reactie snelheid(reflexxen) dit zou veiliger zijn
Marina (9-8-2010 om 12:54)
Fietsers, bromfietsers en motorrijders dragen teveel nog donkere kleding. Daarom een advies, zorg dat je opvalt. Dan voorkom je dergelijke dingen. Een ongeval zal altijd blijven gebeuren, maar voorkomen is altijd beter....dan
Judith (9-8-2010 om 12:33)
De oudere weggebruiker (65 en ouder) zou veel beter getest moeten worden op hun rijgedrag. Om de 2 jaar bijvoorbeeld. Nu moeten ze bijv. alleen naar de oogarts om te kijken of het zicht nog goed is. Mí. te summier
Mijn (9-8-2010 om 11:23)
Zelf ook meegemaakt met motor en achterop gereden door automobilist die mij niet zag staan voor stoplicht. Om dit in de toekomst te voorkomen zouden Motorrijders voorrang moeten krijgen om bij een rood licht altijd eerste te mogen staan of in ieder geval beschermd opgesteld kunnen staan.
Vaisonne (9-8-2010 om 10:37)
Ik pleit voor een strakkere keuring van 65+ ers ook al ben ik zelf hard op weg naar deze categorie. Niet iedereen van die leeftijd zou nog auto moeten rijden. Gehoor en gezichtsproblemen zijn aan de orde van de dag en als je zo eigenwijs bent om daar niets aan te doen, moet je geen auto besturen!!
Ikke (8-8-2010 om 21:07)
Van de weg afhalen, zulke automobilisten!! Als je al niet ziet dat het rood is en zeker al niet ziet dat er al iemand staat te wachten, rijbewijs afpakken!
Cookie-instellingen beheren