Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 54 km

Motorrijder aangereden voor stoplicht

Toegevoegd: 08-08-2010, 19.47 uur
Een 57-jarige motorrijder raakte gewond.
Een 57-jarige motorrijder raakte gewond.
© Foto: A. Dees
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Zondagmiddag omstreeks 14.45 uur is een motorrijder door een auto aangereden op de Tractaatweg in Axel.


De 57-jarige motorrijder uit de gemeente Muiden stond te wachten voor een rood stoplicht op de Tractaatweg. Een 74-jarige automoblist uit Terneuzen zag dit te laat en botste achter op de motor.

De motorrijder is met onbekende verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Krijn (8-8-2010 om 20:25)
Jammer dat je deze berichten te vaak leest en maar zeggen dat de motor rijders onvoorzichtig zijn zulke ongelukken komen te vaak voor,geen voorrang krijgen en ongelukken als deze,motor rijders worden te vaak over het hoofd gezien,ook door landbouw verkeer,jammer
Chantal (8-8-2010 om 20:15)
Dus behalve altijd afgeven op de jeugd en onvoorzichtige motorrijders, ook de oudere generatie mag wel eens wat beter opletten. Maar helaas denken die maar al te vaak alle kennis in pacht te hebben en dat de weg van hun is. maar ook als je 60+ ben moet je je aan de verkeersregels houden!
Cookie-instellingen beheren