Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Reanimatie op strand bij Dishoek

Toegevoegd: 20-08-2010, 02.37 uur
Door: Roland de Jong
DISHOEK - Een groot aantal hulpverleners heeft vannacht op het strand bij Dishoek tevergeefs iemands leven proberen te redden.


Rond 00.50 uur kwam vanaf het strand bij paviljoen De Zilvermeeuw de melding binnen dat er iemand niet goed was geworden. Er was sprake van een reanimatie en twee ambulances, twee politiewagens, een huisarts, een voertuig van de marechaussee en de strandjeep van de Vlissingse strandbewaking rukten met spoed uit om hulp te verlenen.

Het slachtoffer, dat voor de slaaphuisjes aan de zijde richting strandpaviljoen Kaapduin op het zand lag, is lange tijd gereanimeerd, maar dit mocht niet baten. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam is niet ter plekke geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronny (20-8-2010 om 14:44)
Helaas niet gehaald. Hulpverleners hebben zo te zien hun best gedaan, heel veel sterkte aan hen en familie om dit te verwerken.
Verbaasd (20-8-2010 om 08:12)
Ik verbaas me over het grote aantal hulpverleners wat bij deze (helaas tevergeese) reanimatie betrokken is. Ik vraag me af wat de meerwaarde is van dit gigantische aantal. In mijn optiek heeft dit totaal géén meerwaarde en lopen de hulpverleners elkaar voor de voeten...
Reiger (20-8-2010 om 02:59)
Oww erg zeg! Veel sterkte aan degene die deze persoon gevonden heeft en alarm heeft geslagen, maar ook aan de hulpverleners van ambulances, politie, marechaussee, huisarts en Vlissinge strandbrigade, en vanzelfsprekend aan de nabestaanden van deze persoon.
Cookie-instellingen beheren