Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 149 km

Man aangehouden door arrestatieteam

Toegevoegd: 28-08-2010, 00.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een arrestatieteam heeft vrijdagavond een 28-jarige man aangehouden in een woning in Vlissingen.

De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, wordt verdacht van het neerschieten van een vader en zijn zoon na een ruzie over wildplassen. De man zat bij zijn vader in Vlissingen ondergedoken.


De ruzie vond vorige week woensdag plaats in de Oleanderstraat in Rotterdam-Zuid. De schietpartij deed zich voor nadat een 45-jarige man iemand had aangesproken die tegen een woning stond te plassen. Hij kreeg vervolgens ruzie met een groep mannen.

De 18-jarige zoon schoot zijn vader te hulp. Beiden werden neergeschoten. De zoon was er het ergst aan toe. Hij is inmiddels buiten levensgevaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SlowRider (28-8-2010 om 00:58)
Welja joh, het is toch de normaalste zaak van de wereld dat ze tegen je huis aan staan te pissen. Daar moet je niks van zeggen hoor, dat moet anno 2010 echt wel kunnen. Enja, als je er dan wat van zegt kan je verwachten dat ze op je gaan schieten, dit is ook een hele normale reactie.......zucht !!!
Cookie-instellingen beheren