Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 02-09-2010, 14.14 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagavond omstreeks 21.50 uur is in de Verlengde Bonedijkestraat in Vlissingen een 14-jarige jongen uit die plaats mishandeld.


De jongen fietste door de straat en werd plots belaagd door enkele jongeren. Hij werd van zijn fiets geschopt en kreeg rake klappen. Naar aanleiding van dit incident zijn twee Vlissingers van 14- en 17 jaar oud aangehouden.

Ze zijn na verhoor heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
8terlijk nederland (2-9-2010 om 17:49)
Na verhoor heengezonden!!!! Dat soort gasten moeten ze nu eens een maand opsluiten.Tis te bezopen voor woorden. Wat een land zeg dat nederland.
Ano (2-9-2010 om 17:00)
Waarom verwonderd mij dit niet?
Dr.acula (2-9-2010 om 16:34)
Kijk,weer pamperen dat gajes. ook al hebben ze een reden,dit mag niet getolereerd worden en de daders gelijk 24 uur vastzetten.als de politie dat signaal afgeeft, is dat het enige waarmee je dit gedrag kan stoppen."maar het zijn kinderen en ik ben ook jong geweest.ja.ja.ja."ik ken al deze excuses.
Piet (2-9-2010 om 15:09)
En dit is exact de reden waarom het geweld niet stopt. Ze slaan iemand bont en blauw maar worden gewoon heengezonden. Waarom niet vastzetten?! Kan makkelijk voor mishandeling..Nederland gaat ten onder aan de softe aanpak die wij hebben voor straattuig.
Peter (2-9-2010 om 14:24)
Gewoon een jongen mishandelen, en ze worden gewoon weer naar huis gestuurd. Volgende x doen ze het weer. Moet je naar bureau Halt sturen en laten werken. Vlissingen loopt leeg, gek he.
Cookie-instellingen beheren