Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (17) beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 03-09-2010, 00.27 uur - Update: 03-09-2010, 11.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland zoekt getuigen van een beroving die dinsdagavond rond 22.30 uur plaatsvond in de Hoorn van Burgstraat in Vlissingen.

Een 17-jarig meisje reed rond bovengenoemd tijdstip op haar scooter in de Hoorn van Burgstraat toen zij werd tegengehouden door een jonge man. Zij werd onder bedreiging gedwongen persoonlijke spullen af te geven. Toen er een auto naderde ging de man weg.


De politie zoekt getuigen van dit incident en is in het bijzonder op zoek naar de bestuur(d)(st)er van de naderende auto. Het betreft een donkere auto van middelmatige afmetingen. De politie verzoekt de bestuur(d)(st)er van de auto en andere getuigen zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (3-9-2010 om 11:44)
Ik heb plannen om te verhuizen naar M'burg.Vlissingen is echt een hele vervelende stad aan het worden.Dronkaards bij de AH waar niets aan gedaan word.Een Scheldestraat die vrouwonvriendelijk is, door al het gefluit en geroep.Laat staan de overvallen en inbraken en al het gespuis wat er rond loopt.
Simone (3-9-2010 om 09:16)
Vlissingen staat toch wel met stip bovenaan wat betreft onveiligste stad van zeeland. Maar goed, als je flink in elkaar geslagen wordt, worden de daders na een paar uur weer vrijgelaten las ik gisteren, dus wat wil je...en dan te bedenken dat het meeste het nieuws niet eens haalt.
J Math (3-9-2010 om 07:49)
Het wordt steeds slechter in vlissingen, je zou de straat niet meer op durven!
Cookie-instellingen beheren