Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nepmedewerkers Delta actief

Toegevoegd: 04-09-2010, 15.39 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Afgelopen week is bij de politie een melding binnengekomen dat twee mannen zich uitgaven als zogenaamde Deltamedewerkers.


De mannen belden aan bij een burger in de Katspolderlaan in Terneuzen en stelden allerlei vragen. De politie raad burgers aan alert te zijn en roept mensen op om altijd te controleren of mensen die aanbellen en zich uitgeven als medewerker van energiebedrijf Delta dat ook werkelijk zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Xiria (5-9-2010 om 09:45)
Vraag naar hun deltapas,die moeten ze bij hun hebben. Daar staat een pasfoto op de naam en personeelsnummer. maar ja het blijft opletten natuurlijk,ze kunnen alles namaken.
Zierikzee (4-9-2010 om 23:39)
Laatst lag er bij mij ook een briefje in de bus dat er een bedrijf de metertjes aan de verwarming kwam opmeten en vervangen. Zover ik weet is het ook allemaal van de Delta. Toch kwam er een ander totaal onbekend bedrijf dit afhandelen.
Leen (4-9-2010 om 20:28)
Bij ons is die man van Delta gisteren geweest ,netjes met een hemdje met logo Delta . heel vriendelijk en beleefd ,dus ik had de goeie ,als ik het niet vertrouw vraag ik om hun ligitimatie bewijs ! of anders komen ze er niet in!
Anoniem (4-9-2010 om 20:26)
Had afgelopen woensdag wel iemand van Nuon aan de deur. Hij had niets mee van papieren oid van de energiemaatschappij. Even later zag ik hem lopen met zijn collega. Zelfde mannen misschien?
Daantje (4-9-2010 om 19:56)
En ik maar denken dat ik gek werd toen er tot twee keer toe een meteropnemer voor de deur stondt. we missen gelukkig niks belangrijk alleen wat hebbedingetjes en geeedschap
Yari (4-9-2010 om 18:21)
Jazeker Terneuzenaar, je hoeden zullen maar gestolen worden.....:-))
Cookie-instellingen beheren