Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Autowiel schiet los op A58 Vlissingen

Toegevoegd: 14-09-2010, 11.08 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagavond meldde een automobiliste die op de A58 reed, dat zij net een aanrijding had gehad met een losgeschoten autowiel.


Het ongeluk deed zich voor rond 20.45 uur. De bestuurder van wiens auto het wiel afkomstig was, gedroeg zich erg agressief tegen de vrouw, dus zij was verder gereden. Zij had zelf ook geen schade aan haar auto.

Agenten zijn een kijkje gaan nemen en troffen op de A58 ter hoogte van Vlissingen een auto en daarbij de 37-jarige Vlissingse bestuurder. Toen de agenten hem aanspraken roken ze dat hij alcohol genuttigd had.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft hij een ademanalyse gedaan. Hieruit bleek dat hij net teveel gedronken had om nog te mogen rijden.

De man kreeg een rijverbod van een uur. Zijn auto is op het bureau achtergebleven, omdat er technisch onderzoek aan verricht moet worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
NLganjaboy (14-9-2010 om 11:43)
Wie weet miss een dag ervoor wiel verwisseld nie goed vast gemaakt.. et kan allemaal . maar wrom aggresiev tegen de vrouw zij doet tog niets
Judge dredd (14-9-2010 om 11:26)
Is dit voorval gerelateerd aan het wielmoeren incident pas geleden? Normaliter verlies je niet zomaar een wiel namelijk.
Cookie-instellingen beheren