Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist botst tegen bloembak

Toegevoegd: 17-09-2010, 15.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Boulevard Bankert is vrijdag rond 02.30 uur een 44-jarige automobilist uit België tegen een grote bloembak gereden.

Tijdens een flinke regenbui wilde hij zijn ruitenwissers een standje hoger zetten. Hierdoor werd hij even afgeleid en week iets teveel uit naar rechts. De auto raakte eerst een betonnen paaltje en botste vervolgens tegen de bloembak.


De 44-jarige Belg kwam met de schrik vrij. De auto liep flinke schade op waaronder twee lekke banden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.... (18-9-2010 om 08:42)
En als deze meneer zijn ruitenwissers niet aan had gezet, of een standje hoger was hij alsnog op die bloemen bak gereden...
Jeffrey (18-9-2010 om 05:58)
Dus jij zet je ruitenwissers niet aan als het regent:D
De nachtzuster (18-9-2010 om 01:21)
Ik vind het maar een beetje onzin, net of een ruitenwisser bedienen zo moeilijk is, dat moet men toch gedachteloos kunnen ? tijd om het instructieboekje van de auto er eens bij te pakken en eerst eens te bekijken hoe zo een auto werkt. het had ook een kind kunnen zijn i.p.v. een paaltje. schande !
Jaap Vergeer (17-9-2010 om 21:36)
Wat maar weer eens aantoont dat wij onze wegen meer en meer vol gezet hebben met straatmeubilair, dat dan op zijn beurt weer gevaar oplevert. Het kan echt wel wat minder met al die vreselijk lelijke betoonden obstakels overal.
Jaa (17-9-2010 om 20:18)
Wat weer eens aantoont dat sommige mensen zoals cynthia waarsch geen rijbewijs hebben of niet kunnen rijden. Als je je zo goed verdiept hebt in de lopende actie v d politie had je dan ook gehoord dat zelfs als er iemand mee rijd je al afgeleid bent. Dit is meer een questie v slecht zicht door regen!
Middelburger (17-9-2010 om 19:51)
@Cyntia: Je kan heus wel je navigatiesysteem gebruiken terwijl je rijdt met slecht weer, onder 1 voorwaarde: je stelt hem VOOR je reis in en onderweg hoef je er niks aan te doen.
Cookie-instellingen beheren