Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker rijdt in gestolen auto

Toegevoegd: 03-11-2010, 16.59 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN -  In de nacht van dinsdag op woensdag werd een bewoonster van de Leliestraat in Terneuzen opgeschrikt door onbekend geluid in haar woning. Ze zag tot haar schrik in het licht, dat tussen de kieren van haar slaapkamerdeur scheen, een gedaante op de overloop...

Na een paar minuten had ze de moed om de politie te bellen. Toen de politie ter plaatse kwam, was de onbekende uit de woning vertrokken maar zagen ze hem nog net wegrijden in een auto. Uit navraag bleek dat hij reed in een zwarte Opel Kadett die diezelfde nacht was gestolen aan de Singel in Westdorpe.


De politie is op zoek naar de man. Het gaat volgens de politie om een bekende van de politie, maar hij heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Personen die de auto hebben gezien of die iets ongewoons hebben gezien op de Singel in Westdorpe worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meelevend (3-11-2010 om 20:32)
Wat erg voor die mevrouw,wat zal ze geschrokken zijn. hoop dat ze die boef snel te pakken hebben. sterkte.
Eppie (3-11-2010 om 19:47)
Een inbreker die in een gestolen auto rijdt vind ik wel een vorm van consequent gedrag.
Ronald (3-11-2010 om 19:06)
Ze zien hem wegrijden maar gaan er dan niet achteraan????
Mirjam (3-11-2010 om 17:50)
Ongelooflijk dat ze hem hebben laten lopen.Ze hebben hem zien wegrijden, maar niks gedaan dan?of er is meer aan de hand of we moeten de politie opleiding maar eens onder de loep nemen. Dit kan toch niet..?Hopen dat dit tuig eens bij de verkeerde inbreekt en eens een flink pak slaag krijgt.
Piet (3-11-2010 om 17:46)
Dus ze hebben hem weg zien rijden, maar zijn nog steeds op zoek naar de man? Waarom niet met het hele korps achter hem aangaan. Klemrijden, niet te zachtzinnig in de boeien slaan en in de cel zetten. Je zal het maar meemaken zeg. Wat een schrik moet dat zijn. wat een wereld tegenwoordig...
Stefan (3-11-2010 om 17:18)
En politie gaat er dan niet achteraan?????? nee laat maar lopen daar kunnen we niks aan verdienen wij schrijven liever bonnetjes!!!!!
Cookie-instellingen beheren