Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

'Alleen snelverkeer op Vlissingseweg'

Toegevoegd: 10-11-2010, 00.23 uur
Door: Maximaal
MIDDELBURG - De provincie onderzoekt de mogelijkheden om langzaam verkeer van de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen te weren.
 
Dit naar aanleiding van de twee dodelijke ongevallen die onlangs plaatsvonden op deze weg. Eind september overleed de bestuurder van een paardenkoets na een aanrijding.


Maandagavond kwam bij een botsing een bestuurder van een brommobiel om.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frits (10-11-2010 om 20:46)
(waarschijnlijk) gebruik gaat maken van een andere route. In dit geval de parallel weg. (dit is met uitzondering van de brommers en scooters en rustige fiets route) zeker stof tot nadenken, zeker over het begrip langzaam verkeer.
Frits (10-11-2010 om 20:45)
Denk goed na voor je een mening uitspreekt over zaken als deze, het betekend ook dat langzaam verkeer, wat ook inhoud dat tractoren met een maximaal toelaatbaar gewicht van 50t. en een breedte tot 300 cm zonder vergunning en een snelheid van 0ngeveer 55 km per uur
Bernie (10-11-2010 om 20:26)
Ik ben ook verplicht om met mijn pony over de kloosterweg te rijden in burgh-haamstede, veel te gevaarlijk met voorbijvliegende autoos, doe ik dan ook niet, ik ga uit veiligheid gewoon weer op het voet of fietspad en/of in de berm daarvan.ik ben tenslotte niet gemotoriseert zoals bv een auto
Vlissinger (10-11-2010 om 19:18)
De provincie onderzoekt de mogelijkheden?? daar valt geen donder aan te onderzoeken!! dat kan vandaag nog geregeld worden want een brommobiel mag al volledig gebruik maken van de parallelweg, deze is 2richtingsverkeer voor (brom)fietsers!! moet er nog 1 dode vallen voor het besluit komt??
Goesenaar (10-11-2010 om 18:45)
Vervolg.2. Eerst een grondig onderzoek instellen naar de oorzaken van deze 2 ongevallen en, indien nodig blijkt, dan pas maatregelen nemen die het liefst ook landelijk worden ondersteund.
Goesenaar (10-11-2010 om 18:44)
Erg triest voor de nabestaanden. Als de wegbeheerder overweegt de Nieuwe Vlissingseweg (een 80 km/uur weg) af te sluiten voor langzaamverkeer zou zij er beter aan doen dit eerst op landelijk niveau ter discussie te stellen i.p.v. ad hoc maatregelen treffen. Vervolg...
Cookie-instellingen beheren