Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw beroofd via babbeltruc

Toegevoegd: 21-11-2010, 20.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een bejaarde vrouw is vrijdagmiddag in Middelburg het slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Een onbekende jonge vrouw kwam met een smoes haar woning aan de Trompstraat binnen. Toen deze vrouw even later weer wegging, was er nog niets aan de hand. Het slachtoffer werd 's avonds opgebeld door een man die zich voordeed als een medewerker van haar bank.


Deze man wist op slinkse wijze de pincode van haar bankpas te ontfutselen. Toen het slachtoffer ontdekte dat haar pinpas was gestolen, belde ze naar de bank om haar rekening te laten blokkeren. Dit was al te laat, er was toen al een geldbedrag van haar rekening gepind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HADASSA (22-11-2010 om 08:53)
Zoo zeg wat lelijk i zeg die arme oude vrouw zo van haar centjes beroven dat is niet normaal ik wens deze mevrouw heel vel sterkte toe en de dieven horen de een paar jaar cel te krijgen
Nands (22-11-2010 om 07:00)
Heel erg zielig en triest ben je ,dat je bij een bejaarde zoiets doet,kom maar bij proberen,
Hennie (21-11-2010 om 21:37)
Tsja, blijkbaar leren ouderen nooit dat de Muur gevallen is en de rotzooi naar ons is gekomen! Appels plukken is bv een geweldige alibi!
Jeroen (21-11-2010 om 20:43)
Einde van de maand zeker, laf!!
Evi (21-11-2010 om 20:40)
Echt zooooooo stoer zeg om iemand op zo'n manier van zijn geld te beroven, dit komt het vertrouwen van de mensen in elkaar écht ten goede! Triest!
Cookie-instellingen beheren