Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 106 km

Controle Dowweg Terneuzen

Toegevoegd: 30-11-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Vanwege meldingen van gevaarlijke inhaalmanoeuvres en hard rijden is er maandag op de H.H. Dowweg in Terneuzen gecontroleerd.

De Zeeuwse politie controleerde tussen 16.00 uur en 17.30 uur. Er werd één keer een boete uitgedeeld voor een snelheidsovertreding. Vier mensen overschreden het verdrijvingsvlak en één persoon haalde een file in waar dat niet mocht.


De politie geeft aan voortaan regelmatig op deze weg te gaan controleren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (1-12-2010 om 23:00)
@ Vogeltje: Op Dow kunnen we al onze energie kwijt hoor, plus als een gek naar huis rijden zit er niet in met elke dag rij-en file.
Erwin (1-12-2010 om 19:00)
Als er echt eens wat gebeurd op dow dan zijn de rapen gaar want wegkomen doen we nooit meer allemaal . belachelijk om de braakamnweg dicht te gooien,allemaal politieke spelletje,s .
Erwin (1-12-2010 om 18:58)
Pak jan met de pet maar weer aan werk je wordt je zoals altijd weer eens gestraft als werkende burger. Pak het probleem aan en doe er wat aan i.p.v doelloos rond te kijken. Overbelaste wegen van en naar de dow en niet (@vogeltje) alleen dow medewerkers rijden daar hoor.
K (1-12-2010 om 18:08)
Een goede zaak, wel jammer dat er eerst een zwaar verkeers ongeval moet gebeuren voordat de ogen bij politie opengaan,@peter, iets eerder van huis vertrekken lost meer op dan als een gek te gaan scheuren, denk om de veiligheid van je collega's die ook onderweg zijn naar hun werk,
Vogeltje (1-12-2010 om 11:42)
Blijkbaar kunnen de werknemers van DOW hun energie niet op hun werk kwijt en rijden ze als gekken naar huis. Verkeersregels gelden voor iedereen dus laat ze maar controleren.
RR (1-12-2010 om 07:41)
Zou het niet beter zijn het probleem aan te pakken ,waar alles door ontstaanis. Of zitten ze met hun kop in het zand??
Cookie-instellingen beheren