Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle Dowweg Terneuzen

Toegevoegd: 30-11-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Vanwege meldingen van gevaarlijke inhaalmanoeuvres en hard rijden is er maandag op de H.H. Dowweg in Terneuzen gecontroleerd.

De Zeeuwse politie controleerde tussen 16.00 uur en 17.30 uur. Er werd één keer een boete uitgedeeld voor een snelheidsovertreding. Vier mensen overschreden het verdrijvingsvlak en één persoon haalde een file in waar dat niet mocht.


De politie geeft aan voortaan regelmatig op deze weg te gaan controleren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (30-11-2010 om 23:40)
Het zou beter zijn als de oogkleppen af gingen, en de oude braakman weg terug open gaat. Dat lost al deze problemen op. De braakmanweg is afgesloten voor de natuur, zoals de vogeltjes die er zitten. Men vergeet wel dat er nu honderden auto's meer dan 5 km extra moeten rijden, en in de file staan!
JB (30-11-2010 om 21:59)
Als de vogeltjes maar niet geflitst worden ,die hebben daar alles voor het zeggen.Sluiten ze een weg af en, de enigste die over is ( dus overbelast is)wordt nog eens op de verkeerde tijdstippen gecontroleerd.
Cookie-instellingen beheren