Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde laat zich niet beroven

Toegevoegd: 05-12-2010, 20.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 75-jarige vrouw heeft zondagmiddag een straatroof kunnen voorkomen door haar tas goed vast te houden. Ze kwam wel ten val.


De vrouw liep met een vriend in de Leeghwaterstraat in Vlissingen toen er twee jongens achter hen kwamen lopen. Op de hoek van de Leeghwaterstraat bij de Minister Lelystraat werd de tas van de vrouw vastgepakt. De vrouw liet zich echter niet kennen en hield haar tas stevig vast. Hierdoor kwam ze ten val.

De twee jongens die eerder achter haar liepen, renden weg en verdwenen in een brandgang. De vrouw hield er een pijnlijke elleboog en pijnlijke ribben aan over en was bovendien erg geschrokken.

De jongens waren blanke jongens van ongeveer 20 jaar oud. Eén droeg een jas met witte letters op de rug, de ander droeg een beige capuchon. De ene jongen was ongeveer 1.80 meter lang, de ander 1.65 meter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (6-12-2010 om 09:31)
De politie zou lok-oma's moeten inzetten voor dat respectloos tuig van de straat te halen, en dan flink met de matrak erover. Géén woorden maar daden, ! ! ! En wat doen eventuele getuigen? Slachtoffers zijn vaak heel lang getraumatiseerd. Ik wens die moedige oma een spoedig herstel !
Lies (6-12-2010 om 08:59)
Heel dapper van die mevrouw, laat ze met hun kletsen van andermans afblijven en jongens: ga een baantje zoeken!
Vaisonne (6-12-2010 om 07:21)
Wat een lafaards, neem iemand van je eigen leeftijd. Deze vrouw had wel een heup kunnen breken, dat is maar zo gebeurd bij een oudere. Walgelijk!! Opsluiten dit gajes.
Bram (6-12-2010 om 01:21)
Kranige dame, prima gedaan. Daarnaast wordt het tijd dat die stomme capuchon's worden verboden, want er schijnt toch vaak behoorlijk tuig onder te lopen. (niet iedereen hoor) Je wil graag de held uithangen?, laat je gezicht dan zien en ren niet steeds weg als je aanval mislukt, "schijthuis"
T (5-12-2010 om 23:26)
Super!!! Aanpakken die rotzakken. Laat mensen en dan vooral oudere onder ons met rust....Werk voor je geld. Dat moeten wij ook.
Tja (5-12-2010 om 23:07)
Echt triest. Sterkte en respect voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren