Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man heeft meer op z'n kerfstok

Toegevoegd: 09-12-2010, 14.56 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De 26-jarige Amsterdammer die zaterdag 27 november werd aangehouden in de Stationsstraat in Kapelle wordt verdacht van nog een tweede beroving. Dat meldt de politie.

De man werd destijds opgepakt omdat hij ervan werd verdacht een ruit van het stationsgebouw in Kapelle vernield te hebben. Ook had hij de bewoner van het pand bedreigd. De man werd ingesloten. Hierna bleek hij ook iemand van zijn GSM te hebben beroofd.


Uit verder onderzoek is gebleken dat hij dezelfde avond in de trein tussen Rotterdam en Dordrecht nog een tweede beroving had gepleegd. Hij had een laptop en een portemonnee onder bedreiging gestolen van een vrouw. In dezelfde coupé had hij ook nog geprobeerd een andere passagier te beroven van haar gsm maar dit mislukte.

De gestolen laptop en portemonnee werden teruggevonden in de nabijheid van het station in Kapelle. De Amsterdammer zit nog steeds vast in Torentijd.

Zie ook:
- Politiehond ingezet voor aanhouding (28-11-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moniek (10-12-2010 om 17:47)
Lekker laten zitten daar.
Cookie-instellingen beheren