Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

64 Boetes bij verlichtingscontroles

Toegevoegd: 17-12-2010, 16.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de afgelopen tijd heeft de politie 64 bekeuringen uitgedeeld aan (brom)fietsers die geen (juiste) verlichting voerden. De politie controleerde de afgelopen tijd in samenwerking met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ).

Er werd een vijftal controles gehouden. Deze acties zijn opgezet naar aanleiding van de fietsverlichtingscampagne van het ROVZ. Fietsers en bromfietsers werden gecontroleerd op de Kleverskerkseweg, de Oude Vlissingseweg en de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg. In Veere werd gecontroleerd op de Hogelandseweg en de Meinersweg/Breeweg.


In totaal werden in de gehele maand 64 bekeuringen uitgeschreven voor (brom)fietsers die geen verlichting voerden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (17-12-2010 om 19:43)
Bij de action heb je voor 3 euro voor en achterlicht op baterijen, heb je tevens niet meer het smoesje dat het met dynamo zwaar trapt.
Peter (17-12-2010 om 19:32)
En zoals we kunnen lezen is het nu weer een stuk veiliger want daar is het voor bedoelt. Maar nee hoor het gaat alleen om de aantal boetes die zijn uitgeschreven niks veiligheid
Peter (17-12-2010 om 19:16)
Ja is gevaarlijk zonder verlichting te rijden, maar een waarschuwing is er niet meer bij, is gelijk schrijven vindt ik een beetje kinderachtig, ze kunnen beter eens achter echte criminele gaan, maar ja daar hebben ze geen tijd voor, ze moeten geld binnen halen voor het begrotings tekort.
Cookie-instellingen beheren