Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie Zeeland: 'Ga niet van huis'

Toegevoegd: 18-12-2010, 10.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG -  De Zeeuwse politie waarschuwt mensen, als ze niet dringend de weg op moeten, thuis te blijven.


Vanwege de hevige sneeuwval van afgelopen nacht is het gevaarlijk op de Zeeuwse wegen. De politie waarschuwt mensen, als ze niet dringend de weg op moeten, thuis te blijven. Mocht men toch de weg op gaan dan is het advies om warme kleding, dekens en drinken mee te nemen omdat de hulpdiensten veel tijd nodig hebben om ter plekke te komen.

De provincie Zeeland heeft volgens het KNMI nog steeds te maken met sneeuwbuien. Deze kunnen ook het zuiden van Zuid-Holland bereiken. In de rest van het land sneeuwt het af en toe licht en kan dit naast bevriezing voor gladheid zorgen. Voor Zeeland is nog steeds de waarschuwing extreem weer van kracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zwarte bmw (18-12-2010 om 15:24)
Je moet natuurlijk wel kunnen rijden, en winterbanden hebben
Condor (18-12-2010 om 14:32)
Reed net richting de pijlerdam met net 90 op de teller, werd ik snoeihard door zo'n gifgroene BMW ingehaald... Sommigen leren het echt nooit! 90 was hard zat, voor velen misschien ook al te hard.
Vlissinger (18-12-2010 om 14:30)
Dit is toch prachtig weer of niet? strooien helpt nu toch niet dus bewaar het maar, het helpt alleen als het druk genoeg op de weg en het zout goed platgereden wordt samen met de sneeuw, dan kan het "smelten" dus alleen strooien haalt niets uit!
Is het haalbaar? (18-12-2010 om 14:27)
Mooi gezegd, maar mensen moeten werken en bazen verwachten dat ook. Ga door met strooien. Er worden levens onnodig op het spel gezet, dus het moet wel gezegd worden, maar de praktijk? Binnendoorroutes zijn juist onveiliger Alfred, daar wordt helemaal niets gedaan nl.
Johnny (18-12-2010 om 14:06)
De natuur is met die sneeuw prachtig, voor op de weg is het wat minder. Steeds meer mensen vergeten hun auto sneeuwvrij te maken als ze de weg op gaan , vooral de achterlichten en nummerplaat wordt veel vergeten. Gewoon even schoon maken voor vertrek , dat scheelt U een bekeuring !!
Dennis (18-12-2010 om 13:04)
Het is inderdaad prachtig buiten, maar de mensen worden wel een beetje erg bang gemaakt hoor. Er is goed te rijden, zeker op provinciale wegen. Met een beetje gezond verstand en niet te bang in de auto gaan zitten is er niets aan de hand. Veel plezier.
Cookie-instellingen beheren