Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 87 km

Vuurpijl naar agent geschoten

Toegevoegd: 31-12-2010, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Vrijdagmiddag is een 18-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden wegens poging tot zware mishandeling van een agent.

Rond 14.20 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er zwaar vuurwerk werd afgestoken aan de Hekweide in Aagtekerke. Toen de politie een kijkje ging nemen schoot de 18-jarige man gericht met een (vermoedelijk illegale) lawinepijl/vuurpijl op één van de agenten.


De pijl vloog rakelings langs de agent. Hij raakte niet gewond. De 18-jarige man is aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (1-1-2011 om 15:37)
Ik denk dat de wethouder/dorpsraad een knallend nieuwjaar wilden en aan de borrel zaten(alcohol in het spel, dat weet Ik wel). Ik denk dat er wel ergere dingen zijn om je zo druk te maken hoor! Nogmaals: happy newyear allemaal!
Iemand (1-1-2011 om 15:13)
Op de skatebaan zie je maar op 1 dag in het jaar mensen, en dat is op oudjaar.skatebaan direct opruimen en inzaaien, zonde van ons gemeenschapsgeld. Waar waren de mensen (wethouder/dorpsraad) die je wel op nieuwjaar daar ziet.!!!
Mar (1-1-2011 om 14:47)
Nou Ik; Ik zou toch minimaal voor een baan als rechercheur gaan met jou opmerkingsgave! Alcohol heb je gezien of geroken en de knallen klonken illegaal? Maar ook voor jou een GEZELLIG 2011 gewenst!
Ik (1-1-2011 om 14:34)
3.Alcohol in het spel! 4.De knallen klonken als illegaal, ramen trilden. 5.Er was al een ID-kaart afgepakt door de politie maar niet bij de juiste persoon......dit is misschien een punt tegen de politie maar een gewaarschuwd mens telt in dit geval voor 3 ?! Hoezo mag de politie niet optreden??
Ik (1-1-2011 om 14:29)
1.Het waren jongelui van een ander dorp die het hier verknallen voor Aagtekerke. Voor dit dorp is er voor het vuur op het kruispunt netjes een vergunning afgegeven. 2.Politie geweest en vuur geblust. Na dit inciident waarbij de politie coulant was, ging men gewoon verder.. tja dan vraag je erom.
Omstander (1-1-2011 om 14:21)
Totale onzin wat in dit bericht geschreven word! als er een tunderking 5 meter naast je word afgestoken en je gaat vertellen dat je bestoken bent met zwaar illigaal vuurwerk, dan spoor je niet! Laat lekker knallen dat oudjaar!
Cookie-instellingen beheren