Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vuurpijl naar agent geschoten

Toegevoegd: 31-12-2010, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Vrijdagmiddag is een 18-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden wegens poging tot zware mishandeling van een agent.

Rond 14.20 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er zwaar vuurwerk werd afgestoken aan de Hekweide in Aagtekerke. Toen de politie een kijkje ging nemen schoot de 18-jarige man gericht met een (vermoedelijk illegale) lawinepijl/vuurpijl op één van de agenten.


De pijl vloog rakelings langs de agent. Hij raakte niet gewond. De 18-jarige man is aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sja (1-1-2011 om 11:43)
Gelukkig weet iedereen het altijd beter. Kijk eerst maar naar je zelf voordat je een reactie plaatst.
Iemanddddddddddd. (1-1-2011 om 11:37)
Totaal geen reden om iemand zo lang vast te houden. het was niet is illegaal vuurwerk & was nog niet raak ook ! en toen de politie er was werd er zoveel afgestoken en daar zeggen ze niks van. raar maar waar !
De Visser (1-1-2011 om 11:15)
Jammer dat het niet raak was. Ik heb dit voorval van een afstandje zien gebeuren en het is te triest voor woorden hoe de politie een verdraaid en leugenachtig persbericht de deur uit doet, zoals ook hier weer om het eigen optreden te rechtvaardigen. Wel eens van machtsmisbruik gehoord?
Nickey (1-1-2011 om 05:31)
Allereerst iedereen een fijn gezond 2011. Als reaktie op Jaap: wil jij dan ook 1x per jaar de kosten betalen van wat er al vernield is???
Terneuzenaar (1-1-2011 om 04:23)
De politie hoort er niet overal bij te zijn maar het afsteken zo vroeg op de dag is al absurd! Laat staan nog eens op iemand gerricht! Lekker laten afkoelen die gek, je zou toch denken dat die oud en wijs genoeg is. Blijft vast wel weer bij een 'waarschuwing' of 'taakstrafje' ?
Onzin (1-1-2011 om 02:45)
Ik ben het volkomen eens met de medereactiegever hieronder, ik was er namelijk zelf bij. totaal onzinnig gewoon!!!
Cookie-instellingen beheren