Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Agente naar ziekenhuis na brand

Toegevoegd: 05-01-2011, 15.02 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is woensdag een agente niet lekker geworden als gevolg van een autobrand.

De brand woedde rond 02.00 uur in de Ijsselstraat. Toen de politie bij de auto kwam, had een buurman het ergste vuur al geblust. De politie nam het blussen van hem over totdat de brandweer ter plaatse kwam.


Nadat de brand nagenoeg onder controle was, werd een 32-jarige politieagente niet lekker door het inademen van stoffen die vrijkwamen bij de autobrand. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

De auto was niet meer te redden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hendrik (5-1-2011 om 17:49)
Heel goed werk,maar laat t lekker aan de br weer over die ademlucht heeft. als de agenten nu het gebied veiligstellen. en zorgen dat ze geen giftige rookgassen in ademen. rubber polyeter en andere producten geven giftige stoffen af +de CO wat vrijkomt maakt rook van branden een giftige gas!
Bas (5-1-2011 om 15:15)
Veel sterkte! Hopenlijk ben je snel weer actief!
Cookie-instellingen beheren