Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgen met softdrugs aangehouden

Toegevoegd: 07-01-2011, 22.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Op de Commerswerveweg in Oostburg werden vrijdagmiddag drie 20-jarige Belgen uit Brugge, Dutzele en Sint-Andries aangehouden.
 
De politie zag de auto, met daarin de drie Belgen rijden over de Commerswerveweg. Eén van de koplampen was defect en de automobilist kreeg een stopteken. Controle wees uit dat beide inzittenden elk 5 gripzakjes hennep bij zich hadden (ca. 24 gram).


Hierop werden beiden aangehouden, de bestuurder werd aangehouden voor het ter beschikking stellen van zijn voertuig voor de uitvoer van de hennep. De mannen deden afstand van de hennep; ze kregen alledrie een boete van vierhonderd euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren