Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Drie inbraken in Souburg

Toegevoegd: 11-01-2011, 15.49 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Het dievengilde is afgelopen nacht op pad geweest in Oost-Souburg.


Volgens de politie werd vannacht ingebroken in één woning aan de Bermweg. Ook werden twee woningen aan de Jacob Isaac Sandersestraat bezocht.

Uit alle woningen is geld weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flessentrekker (11-1-2011 om 16:59)
Das gewoon de jeugd uit souburg de politie heb je niks aan ze kennen de jeugd niet ze weten niet wat er speeld houden niks bij . volg ze eens van afstand kijk wat ze doen vanaf dat ze laat in de middag wakker worden zie het als een praktijk oefening politie want dit is nog maar de jeugd.
Ikke (11-1-2011 om 16:47)
Ik snap niet dat u zo een stomme vraag stelt. Ze zijn al super lang op zoek naar dit gilde en doen altijd buurt onderzoeken., Dit levert niets op helaas! De politie zit echt op hun hielen maar kunnen ze net nooit pakken helaas :(
Stoepeschieter (11-1-2011 om 16:25)
Ik snap niet dat de politie geen buurt onderzoek houdt,mischien dat iemand wel iets vreemds heeft gezien ten tijde van of voor de inbraken.Of doen ze nooit geen buurt onderzoek na inbraken?
Cookie-instellingen beheren