Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snelheidsduivel betrapt Terneuzen

Toegevoegd: 16-01-2011, 13.51 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen een 22-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen zijn rijbewijs ontnomen omdat hij teveel had gedronken. Ook reed hij veel te hard.

De man had meer dan anderhalf keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij reed bovendien met een gecorrigeerde snelheid van 124 kilometer per uur over de Mr. F.J. Haarmanweg. Op deze weg geld een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur.


De man zal voorlopig in ieder geval niet achter het stuur zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan ei (25-1-2011 om 08:13)
@ Jaap.. alleen in zeeuws vlaanderen ????? haha mja bij jullie zijn ze zalig ! misschien moet je het stukje > man rijd 51KM te hard op N59. even lezen... ligt ook in Zeeuws vlaanderen zeker ?? zijkstraal !
Suus (22-1-2011 om 09:52)
Keihard worden in Nederland ! Rijbewijs invorderen en NOOIT MEER TERUG GEVEN! Onvoorstelbaar 22 jaar goh wat zijn we stoer! Denk eens aan je verantwoording kerel als je van kerel kan spreken! zeer zeer onvolwassen figuur ..ONGESCHIKT..!! DAT JE JEZELF IN DE VERNIELING WIL RIJDEN PRIMA maar meestal is het een ander die de dupe gaat worden van dit soort gedrag. ga thuis zuipen en blijf thuis met je speelgoed auto's racen KIND!
JAAP (16-1-2011 om 15:03)
Gelukkig dat ze in zeeuwsvlaanderen alleen maar hardrijden. Bij ons lees je daar nooit niks van al hoe ik ze elke dag met snelheden op de 30km zone zie rijden op de colijnsplaatseweg binnen de bebouwde kom.
Cookie-instellingen beheren