Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing N59 Zierikzee

Toegevoegd: 19-01-2011, 22.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Op woensdagmorgen, omstreeks 08.30 uur, heeft een aanrijding plaatsgevonden op de N59. Bij deze aanrijding waren drie auto's betrokken.
 
Op voornoemde weg reed een tractor. Daarachter reed een personenauto die bestuurd werd door een 30-jarige vrouw uit Zierikzee. Achter deze auto reed een personenauto waarin een 33-jarige Zierikzeese zat. Het moge duidelijk zijn dat deze auto's niet hard reden, omdat de tractor voor hen reed.
 
Over de N59 kwam een bestelauto aangereden die bestuurd werd door een 22-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland. Deze auto reed wel ongeveer 80 km/u, de maximum snelheid die op de N59 geldt.


De 22-jarige man zag niet dat de auto's voor hem een lagere snelheid hadden en reed vol achterop zijn voorganger. Hierop kwam deze mevrouw met haar auto weer tegen haar voorgangster aan en zo ontstond de aanrijding met drie auto's.
 
De vrouw in de middelste auto, de 33-jarige vrouw uit Zierikzee, is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto is zwaar beschadigd. De overige betrokkenen hadden geen verwondingen, wel beschadigden hun auto's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (20-1-2011 om 10:12)
Als het nou een brommobiel was, maar er rijdt een tractor voor 2 auto's dan moet je toch zien dat die langzamer rijden dan 80 en de afstand steeds kleiner wordt. Lijkt me dat ie geen inzicht heeft in afstand schatten of ergens anders mee bezig; radio, GSM etcetera
Alias Kween (20-1-2011 om 09:57)
Aan het begin van de N 59 staat een bord dat een geslotenverklaring voor fietsers, bromfietsers en tractoren aangeeft. Dat bord is al maanden afgeplakt en er staat de mededeling dat tractoren zijn toegestaan. Dus moet je er op bedacht zijn dat dit het geval kan zijn. Kijken, kijken, kijken!
VdVonck (20-1-2011 om 00:49)
Jong en weinig ervaring? Als jij je ogen op de weg houdt (waar ze horen) dan is het onmogelijk dat je een tractor met gebruikelijke 'file' over het hoofd ziet. Is dat wel het geval en weet je niet dat deze geen 80 kunnen dan hoor je simpelweg niet deel te nemen aan het verkeer!!
Jaap (19-1-2011 om 23:00)
Je bent jong rijd met een auto misschien weinig ervaring maar toch moet je opletten dat je afstand houd anders is een ander de dupe
Cookie-instellingen beheren