Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 80km per uur te hard

Toegevoegd: 26-01-2011, 19.15 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - De politie heeft woensdagmiddag op de Sloeweg Noord bij Ritthem het rijbewijs ingevorderd van een man die flink te hard reed.

De 39-jarige automobilist uit de gemeente Borsele werd betrapt toen hij met een gecorrigeerde snelheid van 180 kilometer per uur over bovengenoemde weg reed. Op deze weg is 100 kilometer per uur toegestaan.


De man moest zijn rijbewijs ter plekke inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (27-1-2011 om 14:58)
Vaak gaat het bij zulke rustige momenten juist fout,hard aanpakken dat asogedrag
Koos (27-1-2011 om 11:57)
Ik kan me voorstellen dat je op een rustig moment even het gaspedaal intrapt. De Sloeweg, zeker het gedeelte dat uit twee rijbanen met elk twee rijstroken bestaat, leent zich hier prima voor. Er wordt nu op gereageerd alsof deze man een ongeleid projectiel is. Laten we vooral niet overdrijven!
Jacob (27-1-2011 om 11:47)
Op een paar(engeltje en jaap) reakties na is het duidelijk dat bij deze persoon, zijn rijbewijs voor langere tijd moet worden ingenomen. Je wordt steeds weer geconfronteerd met aso rijgedrag, zoals gevaarlijk inhalen en bumperkleven ook door vrachtverkeer en dit op een levensgevaarlijke N61.
Henk (27-1-2011 om 11:24)
Laat die vent lekker zo'n EMG cursus doen en psychologische test en z'n rijbewijs opnieuw halen. En natuurlijk alles zelf betalen. Geld trouwens voor zulke gekken.
Mar (27-1-2011 om 07:09)
Nu is het zo dat de EMG mag worden opgelegd na 1 forse overtreding begaan binnen de bebouwde kom. M.i. zou dat ook moeten gelden voor dit soort overtredingen buiten de bebouwde kom. Op grond van eerder genoemd art. 5. Het wordt er misschien een stukje veiliger door op de weg!
Mar (27-1-2011 om 07:03)
Ik vind serieus dat de regels voor het mogen opleggen van een EMG(educatieve maatregel verkeer) moeten worden versoepeld. Dit zou kunnen op grond van art. 5 van de wegenverkeerswet.Kosten van deze cursus 800 euro zijn voor de dader; slaag je niet dan ook je rijbewijs niet terug. Zie volgende
Cookie-instellingen beheren