Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw rijdt auto op betonblok

Toegevoegd: 14-02-2011, 08.46 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 56-jarige Vlissingse is zondag rond 21.00 uur haar rijbewijs kwijtgeraakt nadat ze haar auto op een betonblok had 'geparkeerd'.

De vrouw stapte, na het nuttigen van wijn, in haar auto om naar bekenden te gaan. Zij kwam niet verder dan de rotonde bij Bossenburg. Op die rotonde reed ze namelijk op een betonblok en vervolgens ging haar auto niet meer voor- of achteruit.


Agenten van de Zeeuwse politie kwamen ter plekke en hebben de vrouw laten blazen. Op het ademanalyseapparaat was af te lezen dat zij ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de vrouw is ingenome.

De auto van de vrouw is weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (14-2-2011 om 11:54)
Krijgt ze nu een aai over haar bolletje omdat ze zo is geschokken of wordt ze flink aangepakt ? voorgoed rijbewijs kwijt ! gelukkig was het nu een betonblok i.p.v. een slachtoffer
Elise (14-2-2011 om 10:13)
Gelukkig is ze op dat betonblok beland en niet op iets of iemand anders.
Cookie-instellingen beheren