Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Bejaarde vrouw slachtoffer babbeltruc

Toegevoegd: 20-02-2011, 14.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Vrijdagavond tussen 20.30 uur en 21.00 uur werd bij een 97-jarige vrouw uit Bruinisse aangebeld.


De vrouw deed de deur open en zag twee onbekende vrouwen staan die haar een boeketje bloemen aanboden. Ze liet de vrouwen binnen en maakte een praatje.

De volgende dag ontdekte de bejaarde vrouw dat ze was bestolen van haar geld en sieraden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jah (20-2-2011 om 20:56)
Sorry hoor, maar wie neemt er nu bloemen aan van volkomen vreemden en ze dan nog binnen laten ook? Ongeacht welk tijdstip en welke leeftijd je bent, dat doe je toch niet? Beetje raar hoor maar ja.
Ronny (20-2-2011 om 18:53)
We zullen er aan moeten geloven, in de avond NIET meer opendoen voor onbekenden, hoe raar het ook is. de wereld is geheel verziekt door zulke lui. Of: je vraagt hen eerst de legitimatie door de brievenbus te doen ! doen ze dit NIET, dan weet je dat het fout zit !!!
Jos (20-2-2011 om 18:25)
Wat een intens lage daad . geen woorden voor . hoop dat ze nooit meer goed kunnen slapen !
Jop (20-2-2011 om 17:28)
Dit is echt te gek voor woorden dat ze een 97 jarige vrouw met een babbeltruc bestelen . We hopen dat de politie de zaak oplost en de daders zo straft dat ze die mevrouw iedere week gratis bloemen MOETEN geven en alles terug geven wat ze hebben gedaan en met hun gezicht in de krant en internet .
Benjamin de B (20-2-2011 om 16:26)
Deze "mensen" moeten publiekelijk gestraft worden zodat iedereen kan zien wie het zijn. Alleen zij werken meestal in opdracht dus flink onderzoek doen, alleen deze meiden worden nooit meer gepakt. Je bent nog minder dan plankton wanneer je dit doet. mede hierom op elke hoek van de straat een camera
Anneke (20-2-2011 om 16:20)
Hoe laag kun je zinken om zoiets te doen! - Die vrouwen zouden ze moeten opbergen voor het leven. mevrouw, heel veel sterkte gewenst en doet u aub nooit meer 's avonds de deur open, helaas zijn er veel mensen niet meer te vertrouwen in deze wereld.
Cookie-instellingen beheren