Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 253 km

Broertjes mogen morgen naar huis

Toegevoegd: 28-02-2011, 21.45 uur
Door: Maximaal
VLISSINGEN - De broertjes die zondag bijna verdronken in het Vrijburgbad in Vlissingen herstellen goed en mogen dinsdag het ziekenhuis weer verlaten.

De moeder was haar twee zoontjes uit het oog verloren. De jongetjes werden even later op de bodem van het zwembad aangetroffen. Ze werden direct gereanimeerd en werden daarna naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
 
De jongetjes hadden geen zwemdiploma. De provincie gaat onderzoeken of het ongeval te voorkomen was geweest.


Zie ook:
- 27/02/2011: Jongens ernstig gewond


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tessa (4-3-2011 om 13:35)
Ik hoop dat het ondertussen weer goed gaat met de jongens. Deze hele ellende had zo makkelijk voorkomen kunnen worden door ze simpelweg zwembandjes aan te doen. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat je als moeder je kinderen, die niet kunnen zwemmen, zonder bandjes in het zwembad laat.
Taatje (3-3-2011 om 11:32)
Ik ben het helemaal eens met Mar, Een badjuf/meester is een gediplomeerd toezichthouder, en geen gratis kinderoppas...... De moeder heeft hier hopenlijk van geleerd... Doe je kinderen op zwemles en zorg dat ze een diploma hebben, zo niet houd ze dan goed in de gaten!!!
Mar (2-3-2011 om 22:56)
Nelly, zelfs al zou het zwembad dt gezegd hebben (wat ik betwijfel; dat kan toch helemaal niet joh!) dan NOG is een badjuf/meester een TOEZICHTHOUDER en geen KINDEROPPAS. Snap je?
Hawa (2-3-2011 om 22:25)
Dan nog Nelly, de moeder had beter moeten weten en haar kinderen niet alleen moeten laten in het diepe bad. Zij weet dat haar kinderen geen diploma hebben en dus niet kunnen zwemmen. Had een hele dure les kunnen worden. Gelukkig is het goed afgelopen.
Nelly (2-3-2011 om 15:24)
In 1 v/d de 1e berichten die op internet stond,dat het zwemb er vanuit ging dat kinderen vanaf 6jr een zwdiploma hebben dat vind ik een slechte zaak,want niet elk kind heeft dat,en dat vind ik fout!(kijk maar op omroep zld nieuwsber)
Onbegrijpelijk nelly (2-3-2011 om 13:18)
Omdat zwememblemen makkelijk over te nemen zijn...in dit zwembad wordt er stevig gecontroleerd hoor!!!!!!!! mijn kind gaat wel naar de disco is supergezellig en vooral VEILIG!!!!
Cookie-instellingen beheren