Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve bestuurder vernielt auto

Toegevoegd: 05-03-2011, 15.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een onbekende automobilist heeft vrijdagavond vernielingen aangericht aan de auto van een 25-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Die reed tussen 19.45 en 20.30 uur in de Westerscheldetunnel, richting Middelburg.

In de tunnel wordt hij getreiterd en lastiggevallen door een bestuurder van een groene personenauto. Dit bestond uit hinderlijk inhalen en opzettelijk snelheid vermeerderen/verminderen.


Op de éénbaansweg aan het einde na de tunnel stopt de belager plotseling, stapt uit en loopt naar de auto van de 25-jarige man. Hij begint tegen de auto te schoppen en te slaan en vernield de spiegel en een ruitenwisser.

Wanneer een vrachtwagenchauffeur komt aanrijden en uitstapt, rijdt de dader weg. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Automobilist (5-3-2011 om 17:55)
Ze hebben dit dan toch op de camera,s kunnen zien kenteken lijkt me dan ook wel zichtbaar,groene auto zijn er meer van
Judge dredd (5-3-2011 om 17:35)
Lekker clever, op het tolplein staan natuurlijk genoeg camera's die iedere passerende golf incl. nummerplaat registreren. opsporing moet peanuts zijn. maar, wat was nu de werkelijke aanleiding van deze verkeers agressie ?
Jeroen (5-3-2011 om 17:25)
Geen normaal gedrag, wat mij betreft is deze rijp voor een artikel 5. Voor het slachtoffer is er goed nieuws, de camera's in de tunnel hebben alles geregistreerd, voor de schade afhandeling is dit "appeltje-eitje'.
Daan (5-3-2011 om 16:15)
De dader heeft gewoon zelf het lef om uit de auto testappen midden op de snelweg, maar dan nog hij hoort zulke dingen NIET tedoen. Ik zou als ik de politie was de schade laten betalen door de dader
Cookie-instellingen beheren