Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man slaat agent in Vlissingen

Toegevoegd: 16-03-2011, 20.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdagmiddag rond 17.20 uur is een 31-jarige man uit Vlissingen, aan het Buitenhavenpad in Vlissingen, aangehouden. Even daarvoor zagen twee surveillerende agenten de man, met een geopend blik bier, in het tunneltje richting Oost-Souburg staan.
 
Toen de agenten de man hierop wilden aanspreken liep de Vlissinger weg. Ook toen hem naar zijn identiteitskaart werd gevraagd wilde de man niet meewerken. Omdat hij elke keer bij de agenten weg liep pakte één van hen de man beet.


Hierop sloeg de Vlissinger de agent op zijn arm en schold hem uit. Hierop is hij aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette de man zich en bleef schelden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (17-3-2011 om 12:21)
Is toch allemaal niet normaal meer gaat all de goeie kant heen inbraken drugs politie heb ook geen gezag meer mensen doen maar je mag je alleen overal je scheel aan betalen
Sjaak (17-3-2011 om 10:18)
Goede zaak dat de politie daar eens controleert in de omgeving van de Souburgsebrug/station/tunneltje. En niet voor niets zo blijkt. Elke dag staat het daar vol met ongure personen. Mijn vrouw en kinderen mogen van mij daar niet meer savonds rondlopen (bijvoorbeeld als ze van de trein af komen)
Lisa (17-3-2011 om 05:35)
Je ziet er veel lopen met een blik goedkoop bier,de wegen hier in vlissingen liggen er bezaaid van,maar wel triest om op straat tee zuipen,goedzo agent aanpakken die handel.
Division (16-3-2011 om 21:26)
Dit is het nou.. laat die man lekker zijn biertje drinken en ga echte boeven vangen.
Cookie-instellingen beheren