Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje steelt haarbandjes uit winkel

Toegevoegd: 17-03-2011, 21.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Door de oplettendheid van medewerkers van H&M in Goes is vanmiddag rond 17.30 uur een winkeldievegge betrapt op het stelen van twee haarbandjes.

Het 16-jarige meisje uit de gemeente Hulst had de haarbandjes in haar tas gestopt en wilde deze meenemen uit de winkel. Zij werd aangesproken door een medewerkster van de kledingzaak. Toen haar werd verteld dat zij even mee mocht lopen naar een kantoortje in de winkel, haalde zij snel de bandjes uit haar tas en gooide deze op de grond.
 
Dit werd weer opgemerkt door een andere medewerker en het meisje kon niet meer onder de diefstal uit. Ze is aangehouden en overgedragen aan agenten van de Zeeuwse politie. Op het politiebureau heeft ze een verklaring afgelegd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meisje (18-3-2011 om 09:01)
Sjonge jonge zeg koop het dan gewoon zo duur zijn ze nou ook weer niet ga krantenwijk doen verdien je geld ipv te stelen.voor paar euro stelen.goed van de medewerkers dat ze zo oplettend waren.hoop dat ze er van geleerd heb.
Een moeder (18-3-2011 om 07:06)
Waar gaat dit heen? 16 jaar en dan al een dief o jee als dit meisje ouder is kunnen we ons hart vasthouden en dan 2 haar elastiekjes stelen? tegenwoordig krijg de jeugd zoveel geld mee kan ze dat toch ook wel betalen? goed opgelet medewerkers van de h&m!!!!!
Cookie-instellingen beheren