Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewond na verkeersruzie Boulevard

Toegevoegd: 20-03-2011, 20.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vanmiddag rond 15.30 uur heeft zich een incident voorgedaan op de Boulevard de Ruijter waar de Zeeuwse politie getuigen van zoekt.

Een 35-jarige man zat met zijn dochter van anderhalf op zijn fiets. Ter hoogte van het Loodswezen kwamen er tegenliggers aan en om deze een vrije doorgang te verlenen ging de man uiterst rechts van de weg fietsen.


Een personenauto passeerde hem nog en drukte de fietser bijna van de weg. De Vlissinger klopte op het raampje van de auto en dat werd geopend. De bestuurder gaf de fietser een grote mond en begon te schelden. Omdat de fietser dit niet echt normaal gedrag vond wilde hij verhaal halen bij de automobilist.

Even verderop bleef de Vlissinger dus staan wachten tot de auto een rondje om Michiel de Ruijter had gemaakt. Terwijl de man aan de kant van de weg aan het wachten was, zag hij de personenauto aan komen rijden. Hij zag dat de bestuurder gas gaf en tot zijn verbazing recht op hem af kwam!

De fietser werd, naar eigen zeggen, geraakt door de auto en kwam ten val met zijn fiets en daarop ook nog steeds zijn dochtertje. De man liep een blauwe plek en een pijnlijk been op. De politie is op zoek naar de man in de personenauto.

Bent u getuige geweest van bovengenoemd voorval, of bent/kent u de bestuurder van de personenauto, dan wordt u verzocht zich te melden bij de politie. U kunt bellen met 0900-8844 of naar het politiebureau in Vlissingen gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (21-3-2011 om 06:36)
Dit is gewoon poging tot moord, opsluiten voor een paar jaar deze gasten.
Natas (21-3-2011 om 06:17)
Nou moeder, iemand inhalen en bijna platgedrukt,is ook echt niet normaal,vd week heb ik het ook gehad dat ik in souburg overstak en werd extra gas gegeven en op me af gereden.dit is verkeer van jongelui van tegenwoordig. zullen vast en zeker weleens wat gebruiken
Lisa (21-3-2011 om 06:14)
Dat verhaal geloof ik graag ,gister tijdens onze wandeling,want zo reed er ook een in een vw polo, die werd zo agressief en boos omdat zijn voorganger niet doorreed volgens hem,en gas flink gas en vervolgens bumperkleven,zijn raamoje stond open dus je hoorde hem flink schelden.
Marga (21-3-2011 om 00:14)
Hoe gestoord ben je om op een fietser in te rijden! Dit soort agressieve persoontjes moeten terug op hun fiets omdat zij totaal niet geschikt zijn een rijbewijs op zak te hebben. Wens vader en kind sterkte!
Erik (20-3-2011 om 23:50)
Zo dus wat ik begrijp is dat de vader niet weet wat voor een type auto het is en welk kenteken het heef t¿¿¿¿¿¿¿!!! kom op zeg.
Willem (20-3-2011 om 22:45)
Wat een ziek mensje ik sta te koken nu ik dit lees .zelfs als je een kind of baby bij heb doet het ze niks.en rijden ze je omver . denken dat ze alles zijn en geven niks en nergens om..tegenwoordig is het om niks van wat kijk je!!! zoek je problemen!!! ? je kind bij? doet me niks jonguh!!
Cookie-instellingen beheren