Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 28 km

Baby in snikhete auto Terneuzen

Toegevoegd: 06-04-2011, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag in Terneuzen een baby uit een snikhete auto gered. De vader zat in een coffeeshop.


Agenten zagen de auto rond 17.40 uur staan op de Scheldeboulevard. De baby zat hevig huilend en zwetend in de afgesloten auto. Agenten hebben een ruit van de auto ingeslagen, het kindje bevrijd en gekoeld.


Het kindje was door zijn/haar vader achtergelaten in de auto terwijl de man in de coffeeshop zat. Toen de man naar buiten kwam is hij aangehouden voor het in bezit hebben van softdrugs. Hij is verhoord terzake het achterlaten van zijn kind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (6-4-2011 om 20:08)
Is dat alles....een boete...... je gaat me toch niet vertellen dat die man de baby nog heeft mee gekregen? belachelijk.......jointje gaat voor de baby?! ik hoop dat de baby meer aan de moeder heeft?
Mo (6-4-2011 om 20:08)
Hoe gestoord kan je zijn om uberhaupt koud of warm je kind achter te laten in een auto en in een coffeeshop te gaan zitten!!!! Gelukkig is het goed gekomen! Hoop voor het kindje dat het weggenomen wordt en een beter leven krijg! Dan een vader hebben die drugs belangrijker vind dan zijn eigen kind!
Brombeertje (6-4-2011 om 20:05)
Wat ben je dan voor een vader, je kind achter laten in een hete auto terwijl je zelf lekker zit te blowen in de coffeeshop. Voor hetzelfde geldt was het kind door oververhitting overleden.
JK (6-4-2011 om 20:04)
Verschrikkelijk.. Wat een vader ben je dan? Hier zijn geen woorden voor!
J. (6-4-2011 om 20:03)
Gelukkig nog iop tijd maar als je zo met je kind omgaat ben je geen kind waard! Van mij mogen ze zo'n klootz*k direct uit de ouderlijke macht ontzetten!!
Henny (6-4-2011 om 20:01)
Waarom sluiten ze hem niet lekker een paar dagen op in zijn auto, met zijn blow. Lekker in het zonnetje. Ze geven nog goed weer af deze week.
Cookie-instellingen beheren