Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Baby in snikhete auto Terneuzen

Toegevoegd: 06-04-2011, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag in Terneuzen een baby uit een snikhete auto gered. De vader zat in een coffeeshop.


Agenten zagen de auto rond 17.40 uur staan op de Scheldeboulevard. De baby zat hevig huilend en zwetend in de afgesloten auto. Agenten hebben een ruit van de auto ingeslagen, het kindje bevrijd en gekoeld.


Het kindje was door zijn/haar vader achtergelaten in de auto terwijl de man in de coffeeshop zat. Toen de man naar buiten kwam is hij aangehouden voor het in bezit hebben van softdrugs. Hij is verhoord terzake het achterlaten van zijn kind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (6-4-2011 om 19:58)
Wat vreselijk!!Khoop dat het goed gaat met het kindje.
Marleen (6-4-2011 om 19:55)
Tja die vent zijn joint gaat voor zijn kleine opsluiten nalatigheid simpel niks verhoren in een zweethol gooien en laat het hem zelf voelen drug ongelofelijk
Daniek (6-4-2011 om 19:50)
Germ voor dat kindje hij/zij kon wel dood zijn kei zielig man die man moeten ze aanhouden en als het softdrugs in zijn auto had gelijk veroordelen tot gevanginsstraf
Annemieke (6-4-2011 om 19:49)
Wat erg als je overgeleverd bent aan een ouder die dat dus belangrijker vind?!Hopelijk weet de moeder nu voldoende.... Ik hoop toch zo dat deze zomer dit leed van kinderen en dieren bespaart blijft let toch aub op en denk na!
Yo (6-4-2011 om 19:47)
Aangehouden voor het bezit van softdrugs en slechts verhoord over het achterlaten van zijn kind. Mis ik iets???? Ik zou denken opsluiten voor het opzettelijk achterlaten van een baby en het inschakelen van jeugdzorg. Dat kindje hoort duidelijk niet in bij die persoon thuis.
Mommy (6-4-2011 om 19:43)
Pff ben zelf een moeder van een zoontje van 11 maand,ik snap niet hoe mensen dit in hun hoofd halen pfff,,maja de wereld zit tegenwoordig raar in elkaar
Cookie-instellingen beheren