Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Baby in snikhete auto Terneuzen

Toegevoegd: 06-04-2011, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag in Terneuzen een baby uit een snikhete auto gered. De vader zat in een coffeeshop.


Agenten zagen de auto rond 17.40 uur staan op de Scheldeboulevard. De baby zat hevig huilend en zwetend in de afgesloten auto. Agenten hebben een ruit van de auto ingeslagen, het kindje bevrijd en gekoeld.


Het kindje was door zijn/haar vader achtergelaten in de auto terwijl de man in de coffeeshop zat. Toen de man naar buiten kwam is hij aangehouden voor het in bezit hebben van softdrugs. Hij is verhoord terzake het achterlaten van zijn kind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Josje (7-4-2011 om 07:45)
Schoftig, dat kind moesten ze hem afnemen, en voor die kl**tzak een lange strenge straf, maar hij zal ondertussen wel al weer op straat lopen zeker, naar de coffeeshop. je bent kinderen niet waard.
Cynthia (7-4-2011 om 07:43)
Uit de ouderlijke macht zetten is lastig hier, want volgens De Telegraaf was het een belg. En volgens mij zijn ze in Belgiƫ soepeler dan hier met jeugdzorg e.d. (en ze zijn hier al zo soepel!)
Cindy (7-4-2011 om 07:34)
Zulke mensen zijn helemaal geen kinderen waard, verschrikkelijk
Celsy (7-4-2011 om 07:23)
Wel aanhouden voor de softdrugs maar niet voor het verwaarlosen van zijn kindje gatver lekkere regels hier in dit land bha dat hij blowd moet ij zelf weten en hij wist heel goed dat zijn kind niet mee naar binnen mocht dust had hij ook oppas kunnen regelen zelfde geld kindje dod
Jolanda (7-4-2011 om 07:21)
Wat erg ik snap dat niet ik ben ook ouder en blow ook wel is maar als ik niet naar de shop kan omdat me kids bij me zijn dan blow ik toch lekker niet er kan zo veel gebeuren ookal ben je 1 min binnen jeugdzorg zou zich er mee moeten bemoeien
Roy (7-4-2011 om 02:55)
Hiermee is wat mij betreft 100% bewezen dat ook softdrugs op een zeer ernstige manier je hersenen aantasten !!! ....
Cookie-instellingen beheren