Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Baby in snikhete auto Terneuzen

Toegevoegd: 06-04-2011, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag in Terneuzen een baby uit een snikhete auto gered. De vader zat in een coffeeshop.


Agenten zagen de auto rond 17.40 uur staan op de Scheldeboulevard. De baby zat hevig huilend en zwetend in de afgesloten auto. Agenten hebben een ruit van de auto ingeslagen, het kindje bevrijd en gekoeld.


Het kindje was door zijn/haar vader achtergelaten in de auto terwijl de man in de coffeeshop zat. Toen de man naar buiten kwam is hij aangehouden voor het in bezit hebben van softdrugs. Hij is verhoord terzake het achterlaten van zijn kind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (7-4-2011 om 09:48)
Dit bewijst maar weer dat iedere onverantwoordelijk boerenl*l een kind kan krijgen... voor zulk soort figuren zou er een ouderrijbewijs moeten komen... Achterlijke gladiool... Dit bewijst maar weer eens dat drugs je hersenen aantasten...
Marga (7-4-2011 om 09:44)
Dit soort lui mogen gewoonweg geen kind hebben. Die vuile rotzooi schijnt belangrijker te zij dan hun eigen kind! Moeder zal ook wel mee doen anders gaf ze haar baby niet mee. Hoe kunnen ze zo slecht voor hun kind zijn!! Baby afpakken dan kan hij naar zijn coffeeshop. Arm baby'tje.
W. (7-4-2011 om 09:25)
@Roy: nou wat een conclusie. Dat is toch al jaren bekenk dat softdrugs slecht voor je is?? maarja tegenwoordig is alles slecht voor je. groenten uit moerdijk, voedsel uit japan etc.. er zijn trouwens ook geen drugsgebruikende ouders die hun kind in de auto laten dus het ligt niet perse aan de drugs.
Robert (7-4-2011 om 09:25)
Is het kind eigenlijk wel gered!!!!
B. (7-4-2011 om 09:04)
En uiteraard mocht de vader het kindje weer meenemen naar huis??? Waar is jeugdzorg op zulke momenten?
T.I.M.E. (7-4-2011 om 08:42)
Schandalig! Dan moet die vader wel erg verslaafd zijn om z'n kind ervoor op te offeren. Junk! Of geen besef... Verschrikkelijk! Kind bij de moeder en de vader een naderingsverbod van 10 km!
Cookie-instellingen beheren