Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Baby in snikhete auto Terneuzen

Toegevoegd: 06-04-2011, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag in Terneuzen een baby uit een snikhete auto gered. De vader zat in een coffeeshop.


Agenten zagen de auto rond 17.40 uur staan op de Scheldeboulevard. De baby zat hevig huilend en zwetend in de afgesloten auto. Agenten hebben een ruit van de auto ingeslagen, het kindje bevrijd en gekoeld.


Het kindje was door zijn/haar vader achtergelaten in de auto terwijl de man in de coffeeshop zat. Toen de man naar buiten kwam is hij aangehouden voor het in bezit hebben van softdrugs. Hij is verhoord terzake het achterlaten van zijn kind.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (7-4-2011 om 17:11)
Denk toch na of je kleine wil of niet of je het aan kan en finacieel en tijd voor wil maken,anders niet, dan gebruikje maar een voorbehoedsmiddel,nog goedkoper dan een kind
Marjan (7-4-2011 om 17:04)
Was de rook om ze hoofd verdwenen? Wat een mafkees...Kind toch wel opgevangen door jeugdzorg/oma of moeder neem ik aan?
Michel (7-4-2011 om 16:12)
Ten eerste moet het wetsysteem eens goed aangepast worden, zodat de politie hier iets meer aan kan doen, en hoge/zware straffen toepassen. er ligt bij de politie ook de taak om jeugdzorg hier direct op af te sturen! en die hufter achter gesloten deuren goed aftuigen!!
Oost-souburger (7-4-2011 om 15:49)
Gelijk dat kind uit huis laten plaatsen door jeugdzorg ,die zijn duidelijk geen kind waard ,dit valt onder kindermishandeling lijk me .
Terneuzennear (7-4-2011 om 14:42)
@Henk 'Dit bewijst maar weer eens dat drugs je hersenen aantasten...' Ik snap niet dat je die conclusie uit dit nieuwsbericht kan trekken, dus drugs of niet.. ik zou wel eens willen weten wat jou hersens heeft aangetast.
Mick (7-4-2011 om 14:30)
Het maakt helemaal niet uit of hij in de coffeeshop zat of bij de Hema, feit blijft dat hij zéér onverantwoordelijk bezig is geweest. Ik heb mijn kind nog nóóit achtergelaten in een auto! Misschien kan deze man zelf een in een snikhete auto worden gezet, raampjes dicht, geen water?
Cookie-instellingen beheren